дома тагови Karpos

таг: karpos

Свечено отворање по успешно завршената реконструкција на училишниот објект во ООУ “КАРПОШ” – с....

На 01.09.2022, првиот училишен ден од новата учебна година, во ООУ „Карпош”- с. Умин Дол свечено беше...