Ученик на генерација

Од нашето училиште произлезе уште една успешна генерација, на која им посакуваме да чекорат амбициозно, храбро и успешно, да се соочуваат со сите предизвици и да израснат во успешни и зрели личности.

Денес ни е чест и задоволство да ви ја претставиме ученичката Бојана Ваљавичарска првенец на генерација деветто одделение за континуиран одличен успех и достигнувања во воннаставните активности.

Во присуство на наставници и одделенскиот раководител Катерина Д.Арсеновска, директорката Тања Тодоровска и врачи диплома и плакета за истакнат ученик на ООУ Карпош с.Умин Дол-Куманово.