Учество на Општински натпревар по природни науки

На 10.03.2023 година се одржа Општински натпревар по природни науки, на кој учество зеде нашата ученичка Ива Стајевска од V одделение под менторство на професорката Магдалена Велчевска Стојановски.

Ученичката Ива Стајевска се закити со III-та награда со што се пласираше за учество на регионалниот натпревар.

Наградите се потсетник на љубовта кон знаењето и стремеж за уште повисоки достигнувања.

Честитки!