Учество на Општински натпревар по математика

Млади математичари! На Општинскиот натпревар по математика кој се одржа на 04.02.2023год. учество зедоа и нашите талентирани ученици од шесто одделение: Ана Стевановиќ, Лука Крстиќ и Меланија Арсовска со ментор проф. Луција Савевска.

Честитки за дадениот максимален труд и продолжете така храбро понатаму во реализирање на вашата цел со тој натпреварувачки дух што го поседувате!