Учество на ДПФ “Мајски цвет” во Кочани

Нашата ученичка Мелани Ангеловска од деветто одделение учествуваше на 49-от детски поетски фестивал “Мајски цвет” во Кочани и со својата поетска творба “Мојот роден крај” и го освои третото место. Фестивалот се одржа во организација на библиотеката “Искра” и литературниот клуб “Копнеж” од Кочани.

Честитки за Мелани!