Среќни Велигденски празници

Со најискрени желби за добро здравје, благосотојба, мир и спокој, ООУ,,Карпош” с.Умин Дол со ПУ с.Љубодраг – Куманово по повод големиот христијански празник Воскресение Христово Велигден, им испраќа честитка до сите свои ученици и вработени во училиштето.

Ви посакуваме многу здравје, радост, успех и слога. Нека вашите срца бидат исполнети со многу љубов, мир и спокој. Честит Велигден!