Среќен летен распуст

Ден по ден полека

ете си помина

и летниот расоуст

конечно пристигна…

Драги ученици, Ви честитаме за успешно завршување на една поинаква и специфична учебна година.

Останете здрави, среќни и опуштени за време на летниот распуст, поминете го со забава, радост, среќа, многу љубов и смеа. Летото бргу ќе помине и се надеваме дека од септември учебната година ќе ја започнеме повторно сите заедно со екот на училишното звонче во училишните клупи во нашето драго училиште.

Воедно сакаме да ви се заблогадариме што бевте одлични ученици, пред се прекрасни деца, прекрасни другари, вредни, упорни и истрајни до крај.

Среќeн летен распуст на сите ученици!!!