СПОНА- СРПСКИ КУЛТУРНО ИНФОРМАТИВНИ ЦЕНТАР, ДОНИРАШЕ УЧИЛИШНИ РАНЦИ ПО ПОВОД ПОЧЕТОКОТ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

На почетокот на оваа нова учебна година 2023/24, традиционално  СПОНА- Српски културно информативни центар, донирше училишни ранци за првачињата од нашето училиште,  кои ќе го посетуваат изборниот предмет ” Српски језик и култура ” кој е дел на наставната програма. Тие на првачињата им посакаа успех и многу петки и искрени насмевки на нивните лица.

Им благодариме од срце!