Ротаракт Клуб Куманово во посета на ООУ ,,Карпош” с.Умин Дол и ПУ с.Љубодраг

Голема благодарност за посетата на Ротаракт Клуб Куманово кои несебично ги израдуваа и им подарија Новогодишни пакетчиња на учениците од прво до петто одделение во ООУ ,,Карпош” с.Умин Дол и ПУ с.Љубодраг од Куманово бидејќи секое подарено пакетче носи неизмерна радост и бесценета насмевка на детските лица.

May be an image of 10 people, child, people standing and indoor
May be an image of 7 people, child, people standing and indoor