РЕЗУЛТАТИ од Финалниот круг Кенгур 2023

РЕЗУЛТАТИ од Финалниот круг Кенгур 2023 што се оддржа на Машински факултет во Скопје на 06.05.2023 година.

Калина Митиќ-пофалница
Милан Гроздановиќ-втора награда
Ана Стевановиќ-пофалница
Меланија Арсовска-пофалница
Лука Крстиќ-пофалница
Немања Арсиќ-пофалница
Андреј Цветковски-втора награда
Сара Стефановиќ-втора награда
Михаел Крстевски-трета награда
Мелани Ангеловска-пофалница

Честитки на сите ученици и менторот Луција Савевска, и уште многу успеси во иднина!