Посета на учениците на Домот за стари лица “Зафир Сајто”

Денеска учениците на нашето училиште заедно со нивните наставници беа во посета на Домот за стари лица “Зафир Сајто”. Детската позитивна енергија се пренесува на сите, со што извлекува широки насмевки и ги затоплува срцата. Нивниот перформанс беше збогатен со музичка точка, рецитирање и ритмичка точка.

Ваквите мигови го прават животот поубав и внесуваат радост во него.