Посета на кино

Вчера, 08.04.2024, учениците од седмо и осмо одделение заедно со нивните одделенските раководители Викторија С. Спасовска и Луција Савевска реализираа еднодневна прошетка до Скопје City Mall каде што гледаа филмска проекција на филмот “Нинџа Желки: Мутантски хаос” како дел од слободни ученички активности.