Посета на Кино Козјак, учениците ја гледаа проекцијата на филмот Пинокио

На ден 07.10.2022 година, учениците од ООУ “Карпош” с. Умин Дол со ПУ во с. Љубодраг заедно со своите одделенски наставници и професори и во соработка со учениците и наставниците од ООУ “Вера Которка”с. Клечовце, го посетија Кино Козјак во Куманово и имаа можност да ја гледаат и уживаат во проекцијата на филмот Пинокио.