Општински натпревар по англиски јазик

На 19.03 2022 година на општински натпревар по Англиски јазик нашата ученичка Сара Стефановиќ од седмо одделение а под менторство на професорката Сања Крстевска, се закити со трета награда и со остварениот резултат се пласира на регионален натпревар.

Ѝ посакуваме да го повтори остварениот успех и на регионалниот натпревар на 16 Април.