Одржан турнир во пинг-понг и пикадо по повод патрониот празник на училиштето

Учениците од VI до IX одделение ги одмерија силите во играње на турнир во пинг-понг и ги покажаа своите вештини во пикадо. Овој спортски настан беше одржан во училишните простории, а уживањето и дружењето во истиот беше неминовно.