Одржан Општински натпревар во пинг понг

На ден, 11.04.2024, во просториите на ОУ “Кочо Рацин” Куманово се одржа Општински натпревар во пинг понг на кој учествуваа 15 училишта со вкупно 60 учесници. Од нашето училиште учествуваа четири ученика под менторство на професорот по Физичко образование и култура Драган Ангеловски.

Напорниот труд и вложување се исплатеше за нашите ученици со што се закитија со следните награди:

Неда Новковиќ VI одделение- II место

Никола Цветановски VI одделение- III место

Сара Стефановиќ IX одделение – III место