Одржана приредба по повод празникот 11-Октомври

Одбележувањето на прзникот 11- октомври, Ден на народното востание и Ден на борецот, во нашето училиште се изведоа повеќе активности, меѓу кои и Приредба, која се одржа во училишниот двор. Најмалдите ученици од I до V одделение заедно со нивните одделенски наставници од ООУ Карпош с. Умин Дол и ПУ од с. Љубодраг, имаа припремено прекрасна пригодна програма со рецитирање на песни и творби. Оваа приредба беше збогатена со музичка изведба на училишниот хор.

Честит 11 – Октомври!