Натпревар по предметот природни науки

На регионалниот напревар по предметот природни науки спроведн онлајн, учество зедоа и ученички од нашето училиште и тоа Бисера Добривојевска, Мелани Ангеловска и Сара Стефановиќ под менторство на професор Магдалена Велчевска Стојановски. По тој повод им беа доделени и потврдите како и сертификат за нивно учество од страна Македонско биолошко друштво.