Наградени ученици по повод Месецот на книгата

Вчера се одржа завршната манифестација по повод, “Месецот на книгата” организирана од ЈОУ Библиотека “Тане Георгиевски” – Куманово.

Нашите ученички – Александра Петковска од осмо одделение и Бисера Добрибојевска од деветто одделение – освоија трето место на литературниот натпревар на тема “Една ноќ во Библиотеката”.

Честитки за талентираните ученички!