Донација на рачни изработки од нашите ученици во Домот за стари лица “Зафир Сајто”

По повод одбележувањето на Новогодишните и Божиќните празници, нашите ученици заедно со нивните родители и наставници изработија прекрасни новогодишни украси, кои ги донираа во ЈОУ Дом за стари лица “Зафир Сајто”. Овие изработки не само што ќе ги оплеменат просториите на домот, туку и ќе ја пренесат Новогодишната магија, и ќе извлечат насмевката и среќата на старите лица. А нивната среќа е и наша!