Второ место на Литературниот конкурс “Татковината во песна” за ученичката Мелани Ангеловска

Патронатот на ООУ „Толи Зордумис“ го обележал Јубилејот – 60 години постоење.По повод Патронатот беше распишан Литературен конкурс за поетски творби: „Татковината во песна“ за училиштата во Општината. На овој Литературен конкурс нашата ученичка Мелани Ангеловска од 8-мо одделение се закити со диплома за освоено второ место под менторство на професорката Катерина Д. Арсеновска.

Честитки за наградата!