Велигденски активности

По повод големиот христијански празник Воскресение Христово Велигден, учениците од нашето училиште го одбележаа со творење на неколку активности. Активно беа вклучени сите ученици од прво до деветто одделение.

Ова се дел од неколкуте прекрасни ликовни и литературни творби кои беа изработени од страна на нашите ученици.